علیرضا بیرانوند خودش در اردوی تیم ملی به من گفت دوست دارم به استقلال بروم/ بعضی بازیکنان تیم سهراب را نمی‌شناختم/ صالح حردانی واکسن زد!

منصور رشیدی

منصور رشیدی، سنگربان و مربی اسبق استقلال، از برد آبی‌ها مقابل السد، جوانگرایی سهراب بختیاری‌زاده و ماجرای جالب علیرضا بیرانوند گفت.

استقلال در حالی مقابل السد قطر به پیروزی رسید که منصور رشیدی سنگربان و مربی اسبق این تیم هم از جمله حاضران در ورزشگاه بود و مسابقه را از نزدیک تماشا کرد.

رشیدی پیرامون این دیدار و البته علیرضا بیرانوند نکات جالبی را با خبرورزشی در میان گذاشت:

بعضی بازیکنان استقلال را نمی‌شناختم

استقلال تیم جوانی را برای این فصل آماده کرده که می‌تواند در فصول آینده نیز موفق شود. باور کنید من بعضی از بازیکنان استقلال را در سفر به عراق اصلاً به چهره نمی‌شناختم چون سهراب به معنای واقعی کلمه سراغ جوانگرایی رفته است. البته حبیب فر عباسی دروازه‌بان فیکس آبی‌ها را از زمانی که برای ملوان گلری می‌کرد، می‌شناختم و همان زمان به او گفته بودم اگر دچار حاشیه نشود، روزهای خوبی در انتظارش است. خوشحالم که حبیب همراه با محمد خلیفه دروازه استقلال را بیمه خواهند کرد.

واکسینه شدن صالح حردانی

می‌دانم روزهای تلخی بر صالح حردانی گذشت ولی مطمئن هستم که این اتفاق در نهایت به نفع او خواهد شد. در بصره به سهراب بختیاری‌زاده نیز گفتم با این حرکت، آینده صالح را ساختی و او را واکسینه کردی. دیگر بعید می‌دانم کاپیتان دوم استقلال تا انتهای فصل دچار مشکل شود و قطعاً با تمام وجود کنار تیم می‌ماند.

بیرانوند در اردوی تیم ملی گفت دوست دارم به استقلال بروم

من خودم اواخر دهه ۸۰ هنگامی که مربی دروازه‌بانان تیم امید بودم، علیرضا بیرانوند را برای نخستین مرتبه به این تیم دعوت کردم. اتفاقا همین اتفاق پیرامون حسین حسینی هم رخ داد. اگرچه بیرانوند حالا دیگر سراغی از من نگرفته و با منصور رشیدی تماسی نمی‌گیرد ولی هنوز هم نگرانش هستم و دلم نمی‌خواهد دچار مشکل شود. الان نزدیک به ۶ ماه است که حسین حسینی هم به من هیچ زنگی نزده ولی برای او نیز آرزوی موفقیت می‌کنم.

بگذارید یک چیز را برای اولین بار اینجا مطرح کنم، وقتی بیرانوند در اردوی تیم ملی امید حضور داشت، خودش به من گفت خیلی دوست دارم روازه‌بان استقلال شوم. او آن زمان سنگربان تیم نفت بود.

خریدن جانشین بیرانوند با هزینه میلیاردی

وقتی بیرانوند این قضیه را در اردوی تیم ملی به من گفت، موضوع پس ذهنم ماند و چندی بعد هنگامی که دیدم واقعاً در حال پیشرفت است، ماجرا را با منصور پورحیدری که آن زمان مدیر فنی استقلال بود در میان گذاشتم. هرگز فراموش نمی‌کنم بیرانوند اوایل دهه ۹۰ شمسی با نفت تهران قرارداد ۲۷۰ میلیونی داشت و من به پورحیدری گفتم اگر ۳۰۰ میلیون تومان به این بچه بدهید، نه تنها به استقلال می‌آید بلکه حداقل ۱۰ سال دروازه ما را بیمه می‌کند اما استقلالی‌ها در نهایت تصمیم گرفتند رحمتی را بازگردانند و شنیدم که در آن مقطع (تابستان سال ۹۴) برای برگرداندن رحمتی یک میلیارد و سیصد میلیون تومان هزینه کردند!

البته بیرانوند قراردادش را با نفت تمدید کرد، یادم می‌آید ۳۰۰ میلیون تومان قرارداد بسته بود. همان زمان بهش گفتم علیرضا! به این پول دست نمی‌زنی و آن را حرام نمی‌کنی. بدون اینکه یک ریال از آن کم شود، می‌روی و در تهران برای خودت خانه می‌خری. اتفاقاً همین کار را هم کرد.

بیشتر بخوانید: کاپیتان سابق استقلال: مدیرعامل پرسپولیس حتماً ایرانی نیست!

• همه‌چیز درباره باخت ۷-۱ استقلال مقابل الوصل؛ از تک‌گل چشمی تا فروپاشی ساپینتو

• بیرانوند پنالتی رونالدو را شانسی گرفت/ منِ پرسپولیسی سیدحسین حسینی را اسطوره می‌دانم +ویدیو

• ویدیو| رسول خادم مهمان «سیاوش» شد/ رستم: امشب یک پهلوان واقعی میان ماست

• صالح حردانی جواب فردوسی‌پور را داد: «سام» کوچک، تمام زندگی ماست +عکس

• تبلیغ جنجالی سیدنی سوئینی خشم زنان را برانگیخت: ما ابزار جنسی نیستیم!

• کری سنگین استقلالی‌ها در نشست سخنگوی دولت/ مهاجرانی: ما نگاه‌مان ملی است برادر +ویدیو