دعوای بهاره رهنما و پیمان قاسم‌خانی بر سر چاقی | ببینید

بخشی از مرور خاطرات بهاره رهنما درباره سریال «مرد هزار چهره» و نقشی که به عنوان زنی چاق برای نوشته شده بود، مورد توجه قرار گرفت.

بهاره رهنما

به گزارش همشهری آنلاین، بهاره رهنما در پادکستی که درباره خاطرات او در سینما تولید شده است، گفت:« در قسمتی از سریال «مرد هزار چهره » که من بازی داشتم وقتی دیدم در متن برای من نوشته شده زنی چاق و در آن زمان به سمت چاقی پیش می‌رفتم ناراحت شدم و رفتم با پیمان که نویسنده سریال بود بگو مگو کردم و خشایار الوند پادر میانی کرد و گفت من نوشتم….»

کد خبر 1069911

• پایتخت ساخته نمی‌شود؛ هیچ ایده ای برایش نداریم

• تغییر چهره ایرج طهماسب و همسرش | ۴۱ سال پیش این زوج را ببینید

• خنده‌های ایرج طهماسب و حمید جبلی پس از سال‌ها سوژه شد | چهره‌هایی که به این مراسم سینمایی آمدند | ببینید

• یک عروسک به دنبال شماره هدیه تهرانی در مهمانی سینمایی | ببینید

• دعوای بهاره رهنما و پیمان قاسم‌خانی بر سر چاقی | ببینید

• خانم مجری معروف تلویزیون با تراکتور رفت اسرئیل را شخم بزند | ببینید

• ماجرای پسری که شکارچی بی‌عاطفه‌ی دختران شد | این سریال را فقط می‌توانید بشنوید

• تصاویر خارق‌العاده مرال و شوکا در جنگل‌های لنگرود + ویدئو

• پایتخت ساخته نمی‌شود؛ هیچ ایده ای برایش نداریم

• کارآفرین ایرانی در آفریقا که باعث افتخار ایرانیان سراسر جهان شد

• تاوان سنگین افشای رازهای جنگ با ایران | نقشه فرار از درز اطلاعات محرمانه درباره جنگ |‌ خط‌ونشان تاریخی برای ترامپ

• مناطق ۳، ۶، ۱۰ و ۱۴ تهران بیشترین ازدحام ترافیکی مهرماه را دارند | دورکاری کارکنان در بازه اول تا هشتم مهر به‌صورت اختیاری

• خط تولید پهپادهای انتحاری؛ بازدید کیم جونگ اون از این خط تولید + تصاویر

• قله سبلان کاملا یخ زد | عکس

• فوری؛ موضع جدید ترامپ درباره اقدام نظامی گسترده علیه ایران | انصارالله مایل به توافق با آمریکا است

• ساخت دستگاه خلال کن سیب زمینی با قوطی کنسرو + آموزش تصویری

• پیغام یک لژیونر به پرسپولیس؛ بازیکن نخرید من برمی گردم

• خسارات شدید حملات ایران به پایگاه آمریکایی + تصاویر | چند سازه به طور کامل منهدم شدند

• راز کشف ۵ جسد در پونک چطور فاش شد؟ + عکس مقتولان

• فوری | انفجار مهیب در پایتخت عربستان پس از حمله موشکی + فیلم

• حرم شاهچراغ شیراز در دوران ناصرالدین‌شاه؛ ۱۴۰ سال قبل + عکس

• رسمی | مهاجم استقلال به النصر پیوست

• پاسخ قالیباف به رئیس ستاد مشترک آمریکا: دوران شکار جنگنده‌های شما آغاز شده است | کابوس شما به واقعیت تبدیل شده است

• آرزوی دو استقلالی سرخ‌پوش: انشاالله قهرمانی دوگانه پرسپولیس!

• مهران مدیری با این روش وام میلیاردی می‌گیرد! |‌ این سکانس را ببینید

• خانم مجری معروف تلویزیون با تراکتور رفت اسرئیل را شخم بزند | ببینید

• ماجرای پسری که شکارچی بی‌عاطفه‌ی دختران شد | این سریال را فقط می‌توانید بشنوید